Изберете страница

Ортопедия

Като официален представител на Швейцарския производител на изкуствени стави “Матис”, фирма „Медицинска Техника Инженеринг“ ООД работи всеотдайно за изграждане и поддържане на коректни и дългосрочни взаимоотношения с лечебните заведения в страната като осигурява професионални и комплексни решения, както в областта на ортопедията и травматологията, така и в 15 други медицински специалности.

Фирма „Матис” е един от основните участници във формирането на съвременните концепции и идеологии в Ставното ендопротезиране. Още през 1963 г. фирмата разработва и произвежда съвместно със световноизвестния проф. Мюлер първото стебло за тазобедрено ендопротезиране в света, което има вече над 50 годишен успешен опит и клинично проследяване.

Към момента „Матис“ е водещ европейски и световен производител на коленни, тазобедрени и раменни изкуствени стави с над 500 сътрудници в целия свят, 11 дъщерни дружества в Европа, Австралия, Нова Зеландия, Китай и Япония и Научноизследователски институт – Фондация „Робърт Матис“ – независима организация за изследвания и проучвания на материалите и имплантите.

Повече за „Матис“ в България и имплантите на фирмата, може да видите в специализирания ни сайт izkustvenastava.com

Консумативи за ортопедия и травматология
Форма за запитване    Филтър
    show blocks helper

    Категории

    Производители

    Показване на 18 резултата