Изберете страница

За нас

“Медицинска Техника Инженеринг“ ООД работи всеотдайно за изграждане и поддържане на коректни и дългосрочни взаимоотношения с лечебните заведения в страната като осигурява професионални и комплексни решения за консултация, доставка, сервиз и обучение на медицински изделия.

От 1991 г. Ние от  „Медицинска Техника Инженеринг“ ООД се грижим да осигуряваме точните решения за нуждите на медицинските специалисти и лечебни заведения в страната с богата гама от медицински и лабораторни изделия – консумативи, инструменти, апаратура и оборудване. Работим активно за поддържането и развитието на дългосрочни отношения с нашите клиенти чрез:

Какво ни отличава

30 години опит и грижа за над 2000 клиента

За над 2000 клиента от сферата на Здравеопазването и частния бизнес осигуряваме точните решения, вниквайки в конкретната ситуация с практическо познание за работния процес. Благодарение на богатото си портфолио и професионализма на квалифицирания ни екип Ви предоставяме решения, споделяйки знанията и опита си.

Цялостни решения за медицински специалисти и лечебни заведения

Обслужваме медицинския, икономическия, юридическия и ръководния екип в лечебното заведение навреме, с адекватни и дългосрочни решения, с консултация за цена и техническа спецификация, с калкулация на разходни норми, с оглед на място и инсталационни изисквания, оптимизирайки работния процес, с обучение на медицинския и техническия персонал, с подходящи сервизни договори и документация.

Ангажиран и квалифициран екип от 75 служителя

Квалифициран и опитен екип от 75 служителя – МТИ се гордее със своя екип от търговски, сервизен, административен и пласментен персонал и експерти в областта на обществените поръчки. Философия на компанията са ежегодните инвестиции в обучения и допълнителна квалификация на персонала.

Внос и дистрибуция на над 120 реномирани медицински бранда

„Медицинска техника инженеринг ООД“ предлага комплексно продуктово порфолио от над 10 000 продукта, цялостни решения за над 16 медицински специалности в 8 продуктови дивизии.

Собствена дрогерия, онлайн магазин, шоурум и семинарна зала

Посетете нашата дрогерия и шоурум. Можете да поръчате и нашите продукти от онлайн магазинa ни – www.mte-online.com – лиценз за търговия на дребно.

Надежден сервизен екип с оборудван сервизен център

Сервизен център сертфициран по ISO9001 и eкип от висококвалифицирани специалисти

7 Модерна офис сграда, обширен лицензиран склад и автопарк

1000 кв.м. Офис помещения, 3800 кв.м. Лицензирани складови площи, Семинарна зала с 60 места, Шоурум, както и собствен автомобилен парк с 45 автомобила.

Редовно сертифициране и ресертифициране по ISO

Редовно сертифициране и ресертифициране по ISO 45001:2018, ISO 9001:2015, ISO 14001-2018 Сътрудничество с международно сертифицирани партньори.
Нашата цел е да продължаваме да се развиваме непрестанно, за да сме в крак с нарастващите очаквания и изисквания на нашите клиенти и пратньори. Стремим се да следваме ясната си визия, да бъдем най-предпочитаният доставчик на здравно обслужване, предоставяйки обширна гама от продукти и услуги за болнична и извънболнична грижа.

Дългогодишният ни опит, съчетан с високата експертиза на инженерите ни и младият, иновативен дух на търговския екип, изграждат основите на устойчивото развитие на компанията доказана през годините като правилният партньор, както за нашите доставчици, така и за многобройните ни и разнообразни клиенти.

Концепцията ни е да бъдем близо до нашите клиенти, чрез компетентна експертиза, комплексно портфолио и ясна визия за бъдещето на здравеопазването, предлагайки точните решения в правилния момент.

В МТИ вярваме, че знанието е сила и знаем, че служителите са в основата на нашия успех! Повишаваме квалификацията им постоянно, чрез активно участие в множество конгреси и обучения. По този начин не само помагаме на хората да се развиват, но и гарантираме продължване на успешното развитие на компанията ни, както и на нашите чуждестранни и български партньори и клиенти. Говорейки на един език с нашите клиенти (езикът на медицината), успяваме да ги разберем и да се адаптираме спрямо техните нужди, гарантирайки тяхната удовлетвореност.

Вярваме, че продажбата не свършва с доставката на продукта и отразяване на плащането по поръчката. Смятаме, че ангажиментът ни продължава дълго след това, отговаряйки на всеки въпрос, който може да възникне по време на екплоатацията на апаратурата, която сме доставили. Сервизните ни инженери преминават през задължително обучение при производителите за всеки апарат, който предлагаме. По този начин подсигуряваме спокойствие на клиентите си, които знаят, че могат да се доверят на компетентите ни сервизни специалисти.